Нардепи продовжили засідання для розгляду закону про олігархів

Читать на русском
Час засідання Ради у четвер, 23 вересня, продовжили до завершення розгляду у другому читанні законопроекту президента Володимира Зеленського про олігархів.
фото з відкритих джерел

Верховна рада продовжила пленарне засідання у четвер, 23 вересня, до завершення розгляду президентського законопроєкту про олігархів №5599 у другому читанні.

Таке рішення підтримали 278 народних депутатів.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 21-24 вересняЩо обговорювали на Погоджувальній раді, за що фракції та групи готові голосувати 21-24 вересня - в матеріалі.

«Парламент планує працювати тривалий час», - заявив перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Розгляд законопроєкту про деолігархізацію почався з 12:30.

Він також підтвердив, що розгляд «ресурсного» законопроєкту №5600 буде перенесено на другий день, оскільки ще тривають дискусії щодо процедури його розгляду.

Як уточнив глава фракції «Голос» Ярослав Железняк, ресурсний законопроєкт №5600 «якщо і буде сьогодні, то тільки запуск спецпроцедури».

Нагадаємо, минулого тижня профільні комітети Ради розглянули обидва законопроекти і рекомендували їх до голосування у другому читанні, незважаючи на те, що в них внесли тисячі правок. Майже всі з них комітети відхилили.

Сьогодні стало відомо, що «ресурсний законопроєкт» зняли з порядку денного Ради.

Також повідомлялося, що законопроєкт про олігархів був направлений на експертизу до Венеціанської комісії, однак це не заважає Раді розглядати його.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: