Дуда, виступаючи на Генасамблеї ООН, говорив про Україну

Читать на русском
Пандемія коронавірусу дозволила легко забути про багато бід, які тривають в різних частинах земної кулі, зокрема про конфлікт на сході України. Про це заявив президент Польщі на Генасамблеї ООН.
Фото скрин.

Пандемія коронавірусу дозволила легко забути про багато бід, які тривають в різних частинах земної кулі, зокрема про конфлікт на сході України. Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда, виступаючи з трибуни Генасамблеї ООН.

Він додав, що під час пандемії з газет також зникли повідомлення про Сирію, Лівію, Ефіопію та Ємен.

Євросоюз – не клуб для обраних: президент Польщі закликав прийняти Україну в ЄСДуда поскаржився на те, що через 30 років після розпаду соціалістичного табору ЄС шарахається від пострадянських держав, як чорт від ладану, а Європа все ще розділена

«І все ж пандемія не зупинила війну в Україні, де з початку російської агресії загинуло понад 13 тисяч осіб, а одна держава захопила територію іншої держави. У Європі після Другої світової війни, в 21 столітті, Україна зазнала вторгнення», — сказав Дуда.

За його словами, «будівництво величезного газопроводу «Північний потік-2», по якому російський газ піде в Західну Європу, що принесе агресору ще більше мільярдів, і повна безпорадність, або навіть байдужість до того, що з цього моменту Україна знаходиться в ще більшій небезпеці».

Раніше Дуда заявив, що Україна, Молдова та інші країни, які бажають стати членами Європейського Союзу, повинні бути прийняті, оскільки ЄС потребує розширення.

Нагадаємо, Володимир Зеленський перебуває з візитом в США. Він прибув для участі в 76-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

Раніше Зеленський вже зустрівся з президентом Європейської комісії та президентом Туреччини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: