«Слуга народа» відмовляється від висунення свого кандидата на вибори мера Харкова

Читать на русском
СН не планує висувати своїх кандидатів на виборах мера Харкова, і не планує підтримувати кандидатів від інших політичних сил
Ілюстративне фотоСкриншот

Політична партія «Слуга народу» прийняла рішення не висувати свого кандидата на вибори мера Харкова в кінці жовтня. Окремі депутати від партії можуть спробувати висунути свою кандидатуру на принципах самовисування і під свою особисту відповідальність.

Про це заявили глава фракції СН в парламенті Давид Арахамія і глава партії Олександр Корнієнко під час брифінгу 6 вересня.

«Я спілкувався з харків'янами, то поки ми не будемо нікого висувати, тому що немає сильної кандидатури, яка може боротися» - прокоментував рішення партії Арахамія.

Кому бути Кернесом. Колонка Леоніда ШвецяНа грішній харківській землі йде підготовка до позачергових виборів мера. Дивлячись на все, що відбувається і буде ще відбуватися до 31 жовтня, складається враження, що тут знову обирають дорогого Геннадія Адольфовича Кернеса.

Корнієнко додав, що на місцевих виборах кандидатів висувають місцеві партійні осередки. При цьому з великою ймовірністю СН не висуватиме своїх кандидатів і не надасть підтримки нікому з уже висунутих.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер 17 грудня 2020 року від ускладнень після коронавірусу. Його не стало в німецькій клініці «Шаріте» після трьох місяців лікування. При цьому він встиг вступити на посаду мера Харкова.

У зв'язку зі смертю Геннадія Кернеса Верховна рада прийняла Постанову Про проведення позачергових виборів міського голови Харкова. Вони пройдуть .

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: