Перші кандидати на пост мера Харкова подали документи на реєстрацію

Читать на русском
Кандидати йдуть на вибори, як самовисуванці. Вони надали всі необхідні документи та внесли заставу в розмірі 271 тисячі гривень
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Харкові два перших кандидати подали документи на реєстрацію на мерських виборах. Обидва вони йдуть самовисуванцями, не представляючи будь-яку політичну силу.

Про це повідомляє Суспільне.

Так, першим кандидатом, який подав документи, став самовисуванець Костянтин Немічов, голова Харківського центру «Нацкорпусу».

Другим кандидатом став колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін, який також йде, як самовисуванець. Добкін два рази - у 2006-2010 і 2010-2014 роках - очолював Харківську область і називає себе ідейним спадкоємцем покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.

Кому бути Кернесом. Колонка Леоніда ШвецяНа грішній харківській землі йде підготовка до позачергових виборів мера. Дивлячись на все, що відбувається і буде ще відбуватися до 31 жовтня, складається враження, що тут знову обирають дорогого Геннадія Адольфовича Кернеса.

Обидва кандидати надали всі необхідні документи та внесли заставу в розмірі 271 тисячі гривень.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес помер 17 грудня 2020 року від ускладнень після коронавірусу. Його не стало в німецькій клініці «Шаріте» після трьох місяців лікування. При цьому він встиг вступити на посаду мера Харкова.

У зв'язку зі смертю Геннадія Кернеса Верховна рада прийняла Постанову Про проведення позачергових виборів міського голови Харкова. Вони 31 Жовтня 2021 року.

Політична партія «Слуга народу» прийняла рішення не висувати свого кандидата на вибори мера Харкова в кінці жовтня. Окремі депутати від партії можуть спробувати висунути свою кандидатуру на принципах самовисування і під свою особисту відповідальність.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: