На Харківщині мікроавтобус з'їхав в озеро, є загиблі

Читать на русском
В суботу, 11 вересня, на Харківщині в озеро біля селища Безлюдівка Харківського району з'їхав мікроавтобус.
hk.npu.gov.ua

В суботу, 11 вересня, на Харківщині в озеро біля селища Безлюдівка Харківського району з'їхав мікроавтобус.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

«За попередніми даними, припаркований біля озера транспортний засіб раптово поновив свій рух та з'їхав у озеро. Чоловіку та жінці, які знаходилися всередині мікроавтобуса, врятуватися не вдалося», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що 11 вересня о 20:01 правоохоронці отримали повідомлення про те, що в озері у селищі Безлюдівка потонув автомобіль, всередині якого знаходилися двоє людей.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Рятувальники дістали з дна озера мікроавтобус «Renault Trafic», у салоні якого знаходилися тіла 61-річного чоловіка та жінки 33 років.

Зараз поліція встановлює особу загиблої жінки та всі обставини події.

Нагадаємо, У селі Чупира Київської області 9 вересня рано вранці в аварію потрапив автобус, який перевозив паломників-хасидів. За попередньою інформацією, водій авто їхав у правому ряду і різко отримав осліплення світлом фар зустрічного авто. Він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, проте правим боком зіткнувся із зустрічним автобусом. Після цього його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: