У ресторані в центрі Харкова знайшли мертвим його власника

Читать на русском
У харківському ресторані Чилі знайшли мертвим власника закладу Олега Привалова. Попередньо, він вистрілив собі в голову з рушниці.
фото objectiv.tv

У харківському ресторані «Чилі» на проспекті Незалежності знайшли мертвим власника закладу. Поки поліція розслідує справу як вбивство, але вдома у загиблого було знайдено передсмертну записку.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіціі у Харківській області.

Смерть судді Печерського суду: ДБР поки не виключило вбивствоУ ДБР поки не виключають версію про умисне вбивство судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця.

Повідомлення про подію надійшло до поліції сьогодні о 14:18.

«Попередньо встановлено, що чоловік 1965 року народження, підприємець в ресторанному бізнесі, вистрілив собі в голову з помпової рушниці. Зброя офіційно зареєстрована на покійного», - йдеться в повідомленні.

Тіло з вогнепальним пораненням виявили в туалеті закладу.

Як підтверджують місцеві ЗМІ, мова йде про власника ресторану Олега Привалова. За місцем проживання загиблого слідчі знайшли передсмертну записку, в якій він просить вибачення за те, що зробив.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група, збираються речові докази, поліцейські опитують свідків.

Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у середині серпня знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. У МВС поки відпрацьовують кілька версій його загибелі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: