У Афганістані відбулася серія терактів, є загиблі та поранені

Читать на русском
На сході Афганістану в суботу, 18 вересня, відбулася серія вибухів. Щонайменше дві людини загинули та близько 20 осіб дістали поранення.
Фото AFP

На сході Афганістану в суботу, 18 вересня, відбулася серія вибухів. Щонайменше дві людини загинули та близько 20 осіб дістали поранення.

Про це повідомляє французька інформаційна агенція AFP.

Відомо, що вибухи пролунали в афганському Джелалабаді. Унаслідок терактів 20 людей отримали поранення, також відомо про двох вбитих. Зазначають, що серед поранених були жінки і діти.

Тероризм у світі: які країни постраждали найбільшеДва роки поспіль до трійки лідерів за рівнем тероризму входять Афганістан, Ірак і Нігерія. Детальніше – на інфографіці.

Представник «Талібану» розповів, що зараз йде розслідування, щоб встановити масштаби збитку і причину. Ці атаки стали першими смертоносними вибухами після виходу військ США з Афганістану.

Додамо, що Джелалабад є адміністративним центром провінції Нангархар, осередку діяльності угруповання «Ісламська держава».

Нагадаємо, «Талібан» закрило міністерство у справах жінок та замінили його на міністерство поширення моралі та запобігання порокам. Поза будівлею, в якій було розміщене міністерство, стоять жінки, які закликають талібів дозволити їм повернутися до місць праці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: