У Львівській області студент помер через кілька годин після вакцинації

Читать на русском
Остаточну причину смерті студента озвучать тільки через місяць, коли будуть проведені всі необхідні медичні дослідження.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

** В Україні зафіксовано ще одну смерть, причиною якої могла стати вакцинація. Ще 13 вересня у Львівській області помер 19-річний студент Українського гуманітарного інституту Володимир Сало. Він помер через кілька годин після того, як вакцинувався від коронавірусу. Остаточну причину смерті встановлять медичні експертизи.**

Про це повідомляє Український гуманітарний інститут.

Так, у повідомленні вишу йдеться, що 13 вересня о 14:30 загиблий вакцинувався від коронавірусу. Після вакцинації студент почувався нормально, того ж дня 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри.

«Пізніше піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Вову годину» - повідомив інститут.

Реанімаційні заходи успіху не принесли. Остаточну причину смерті студента озвучать тільки через місяць, коли будуть проведені всі необхідні медичні дослідження. Якою саме вакциною прищеплювався загиблий студент, поки не відомо.

Нагадаємо, що це не перша смерть, причиною якої могла стати вакцинація. 2 липня 47-річний українець помер після того, як отримав щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer. З моменту щеплення пройшло 4 години, інцидент стався у Вінницькій області.

У департаменті охорони здоров'я Вінницької ОДА заявили, що попередня причина смерті жителя Вінниці, який помер після вакцинації препаратом Pfizer, не має відношення до дії вакцини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: