Озвучено попередню причину смерті вінничанина, який помер після Pfizer

Читать на русском
Інцидент розслідує Регіональна група оперативного реагування на несприятливі події після імунізації профільного департаменту ОДА
Ілюстративне фотоAP Photo

Попередня причина смерті жителя Вінниці, який помер 2 липня після вакцинації препаратом Pfizer, не має відношення до дії вакцини.

Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА.

Інцидент розслідує регіональна група оперативного реагування на несприятливі події після імунізації профільного департаменту ОДА. Поки їм вдалося встановити, що хронічних захворювань загиблий не мав. Висновки про те, що тут винна вакцина, робити також поки що рано.

Був здоровий і не звертався до медиків: стали відомі дані про загиблого після Pfizer українцяРаніше загиблий не звертався до медиків за допомогою і не проходив обстежень. Його робота не була пов'язана зі шкідливим виробництвом

«За попередніми результатами судово-медичної експертизи, причиною смерті стала гостра серцево-судинна недостатність на тлі ішемічної хвороби серця. Ознак анафілаксії, шоку, тромбозу немає. Розслідування триває, очікуємо результати морфо-гістологічних досліджень», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 2 липня 47-річний українець помер після того, як отримав щеплення від коронавірусу вакциною Pfizer. З моменту щеплення пройшло 4 години, інцидент стався у Вінницькій області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: