На Донбасі окупанти чотири рази обстріляли позиції українських військових

Читать на русском
У неділю, 19 вересня, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
MinistryofDefence.UA

У неділю, 19 вересня, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зокрема, поблизу Майорська російські окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Із станкових протитанкових гранатометів стріляли біля Луганського. В напрямку населеного пункту Новозванівка бойовики двічі стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», – додають у повідомленні.

Крім цього, на Донбасі розмінували понад 3 гектари території, передали на знищення 288 вибухонебезпечних предметів та повністю відновили 7 пошкоджених будинків.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 18 вересня, на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: