Із семи КПВВ на Донбасі повноцінно працює лише один

Читать на русском
У «Станиці Луганській» інтенсивність пасажиропотоку збільшилася на 23%. За тиждень на тимчасово окуповану територію потрапили 9641 осіб.

Бойовики продовжують блокувати роботу КПВВ на Донбасі - наразі повноцінно працює лише пункт пропуску «Станиця Луганська».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

У Держприкордонслужбі запевнили, що все КПВВ функціонують з 8:00 до 16:00. Однак у більшості дорожніх коридорів рух заблокували бойовики.

Так, навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти пропускають тільки окремих громадян двічі на тиждень - у понеділок та в п'ятницю. За ці дні лінію розмежування перетнули 609 осіб і 103 транспортних засоби у тимчасово окуповану частину Донецької області. При цьому 471 осіб та 117 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію.

У «Станиці Луганській» інтенсивність пасажиропотоку збільшилася на 23%. За тиждень на тимчасово окуповану територію потрапили 9641 осіб, а на контрольовану - 9 777 осіб.

Раніше повідомлялося про те, що бойовики на один день відкриють КПВВ під Донецьком.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: