Під час вибуху авто в Дніпрі загинули співробітник ДСНС і ветеран АТО: справу розслідують як теракт

Читать на русском
Вибух машини у Дніпрі. Загинула начальниця відділу зв'язків із засобами масової інформації ДСНС у Дніпропетровській області, волонтер Дар`я Гречищева і ветеран АТО Олексій Кавлак.
Дар`я Гречіщеваfacebook.com/MNS.GOV.UA

В результаті вибуху автомобіля у Дніпрі загинула начальниця відділу зв'язків із засобами масової інформації ДСНС у Дніпропетровській області, волонтерка Дар`я Гречищева. Другою жертвою виявився ветеран АТО.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Facebook в середу, 15 вересня.

Вибухи та захоплення заручників: якими були найгучніші теракти ХХІ століттяЯкі найгучніші теракти сталися у ХХІ столітті та до чого вони призвели, дивіться на інфографіці.

«Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальниця Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Даря Гречищева. Даря була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ - одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС», - йдеться в повідомленні.

Також в ДСНС додали, що Гречищева була волонтеркою Червоного Хреста.

Іншим загиблим виявився ветеран АТО Олексій Кавлак. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

У поліції уточнили, що відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні зранку у Дніпрі на просп. Богдана Хмельницького стався вибух в автомобілі Nissan Primera. Загинули двоє людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: