У Київській області стався вибух на заводі, є постраждалі

Читать на русском

У селищі Гребінки Київської області сьогодні стався паровий вибух на цукровому заводі. Відомо про п'ять постраждалих.
kv.npu.gov.ua

У селищі Гребінки, Київська область, сьогодні стався паровий вибух на цукровому заводі. На місці працює оперативна група.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

Після аварії на «Рівнеазоті» в грунті виявили 10-кратне перевищення норми нітратівПеревищення норм не обов'язково може бути викликане аварією на заводі - в деяких місцях це може бути підсумком незадовільного ведення господарської діяльності

«Сьогодні, 5 вересня, близько 16 години стався паровий вибух на цукровому заводі в селищі Гребінки. Про це в Білоцерківське районне управління поліції повідомив фельдшер швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Білоцерківського РУП. За попередньою інформацією, причиною аварії стала несправність одного з котлів.

Як повідомили в поліції, серед постраждалих п'ять осіб, двоє з яких були госпіталізовані до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні №2. Про стан постраждалих поки що невідомо.

У поліції пообіцяли пізніше надати оновлену інформацію.

Нагадаємо, у липні сталася аварія на заводі «Рівнеазот». На підприємстві запевнили, що загрози для населення НП не несла.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: