Бойовики на один день відкриють КПВВ під Донецьком

Читать на русском
Бойовики дозволять роботу контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду Оленівка під Донецьком на один день - 27 серпня.
Фото: dnews.dn.ua

У п'ятницю, 27 серпня, бойовики дозволять роботу контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду «Оленівка» під Донецьком.

Про це повідомляють «Новини Донбасу».

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

КПВВ «Оленівка» працюватиме завтра з 9:00 до 16:30.

Як повідомляється, для громадян, які в'їжджають з окупованої території, необхідно мати реєстрацію на підконтрольній території України.

Для в'їзду на окуповану частину Донецької області потрібно отримати дозвіл «міжвідомчого штабу ДНР». Також необхідно заповнити бланк-згоду «на напрям в стаціонарне відділення установи охорони здоров'я для проведення обстеження», або здати експрес-тест на COVID за 730 грн (1900 рублів).

У разі негативного результату тесту особам, що в'їжджають, необхідно буде дати згоду на самоізоляцію. При позитивному тесті - направлять до медустанови.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, окупанти продовжують блокувати більшу частину КПВВ на Донбасі. З семи відкритих пунктів повноцінний пропуск здійснюється тільки у «Станиці Луганській». Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух тільки для окремих громадян двічі на тиждень - у понеділок і п'ятницю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: