У Туреччині розбився пожежний літак

Читать на русском
У суботу, 14 серпня, біля турецького міста Кахраманмараш розбився пожежний літак Бе-200. Доля членів екіпажу невідома.
twitter.com/DailySabah

У суботу, 14 серпня, біля турецького міста Кахраманмараш розбився пожежний літак Бе-200. Доля членів екіпажу невідома.

Про це повідомляє агентство ANews.

Аварія сталась вдень 14 серпня. За попередньою інформацією, на борту літака, включно з екіпажем, було 7 людей, у тому числі троє пілотів. Їхня доля наразі невідома.

Літак перебував на балансі Управління лісовим господарством і здійснював польоти з провінції Адана. Губернатор провінції Кахраманмараш Фарук Джошкун повідомив, що літак брав участь у боротьбі з пожежею в районі Алмали.

«Для боротьби з пожежею, що почалась у лісовому масиві внаслідок влучання блискавки, задіяли авіацію. Згодом зв’язок з літаком зник і він впав», – повідомив губернатор. На місце вирушила команда рятувальників.

Нагадаємо, рятувальникам Туреччини вдалося взяти під контроль всі лісові пожежі, які вирували в країні протягом останніх тижнів. У зв'язку з цим місцеві жителі можуть поступово переходять до нормального ритму життя.

Додамо, після масштабних лісових пожеж на три провінції Туреччини зійшли проливні дощі, що викликали повені і зсуви. Кількість загиблих через повінь зростає. Пошуки людей, які пропали безвісти, тривають.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: