На Львівщині в ДТП потрапило авто з п'яним водієм, загинула неповнолітня дівчина

Читать на русском
На Львівщині неподалік села Колоденці 12 вересня на автодорозі Львів-Луцьк перекинулася автівка з нетверезим водієм.
lv.npu.gov.ua

На Львівщині неподалік села Колоденці 12 вересня на автодорозі «Львів-Луцьк» перекинулася автівка з нетверезим водієм.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Правоохоронці вияснили, що водій автомобіля «Рено Лагуна», 22-річний львів’янин, не впорався з керуванням. Автомобіль виїхав на узбіччя дороги та перекинувся. У салоні автомобіля перебували четверо пасажирів: 17-річна дівчина та троє чоловіків віком 17, 24 та 26 років.

Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

«Інші пасажири були доставлені у лікарню. Під час освідчення водія було встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», – додають у пресслужбі поліції.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, в суботу, 11 вересня, на Харківщині в озеро біля селища Безлюдівка Харківського району з'їхав мікроавтобус. Чоловіку та жінці, які знаходилися всередині мікроавтобуса, врятуватися не вдалося

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: