На Львівщині батько переїхав на смерть дворічну доньку

Читать на русском
31-річний місцевий мешканець Львівської області, рухаючись заднім ходом на власному подвір’ї, скоїв наїзд на свою дворічну доньку.
lv.npu.gov.ua

31-річний місцевий мешканець Львівської області, рухаючись заднім ходом на власному подвір’ї, скоїв наїзд на свою дворічну доньку.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель», 31-річний місцевий мешканець, рухаючись заднім ходом на власному подвір’ї, скоїв наїзд на свою дворічну доньку.

Від отриманих травм дитина померла на місці події.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

«За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки руху) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, У селі Чупира Київської області 9 вересня рано вранці в аварію потрапив автобус, який перевозив паломників-хасидів. За попередньою інформацією, водій авто їхав у правому ряду і різко отримав осліплення світлом фар зустрічного авто. Він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, проте правим боком зіткнувся із зустрічним автобусом. Після цього його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: