Автобус з хасидами потрапив у ДТП під Києвом, є жертва

Читать на русском
У Київській області сьогодні рано вранці в аварію потрапив автобус, який перевозив паломників-хасидів.
t.me/mvs_ukraine

У селі Чупира Київської області сьогодні рано вранці в аварію потрапив автобус, який перевозив паломників-хасидів.

Про це повідомляє пресслужба МВС в Telegram.

Хасиди в Умані: скільки паломників щорічно приїжджають в УкраїнуСкільки паломників щорічно приїжджають в Україну на святкування єврейського нового року, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Сьогодні, о 4:00 години, до Білоцерківського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду...Правоохоронці виявили на 109 км траси Київ-Одеса, поблизу села Чупира, автомобіль Mercedes Sprinter, яким керував 37-річний водій. Відомо, що він перевозив 13 пасажирів - паломників-хасидів з міста Умань до аеропорту «Бориспіль»», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, водій авто їхав у правому ряду і різко отримав осліплення світлом фар зустрічного авто. Він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, проте правим боком зіткнувся із зустрічним автобусом. Після цього його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

В результаті ДТП один пасажир (45-річний громадянин Ізраїлю) загинув. Він знаходився у мікроавтобусі. Всі інші пасажири травм не отримали.

Нагадаємо, на цьому тижні в Умані завершилося святкування Рош-ха Шана.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: