Нацполіція почала в Києві рейди з виявлення порушників масочного режиму – КМДА

Читать на русском
Рейди, які поліція проводить в столиці, спрямовані на пошук і виявлення порушників масочного режиму. Носіння масок обов'язково у всіх зонах карантину
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Національна поліція на прохання Київської міської державної адміністрації вже проводить у столиці рейди, які спрямовані на виявлення порушників масочного режиму.

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко в ефірі «Громадського радіо».

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

«На комісії з надзвичайних ситуацій регіонального рівня ми приймали рішення, щоб посилити саме інспектування дотримання санітарно-епідеміологічних норм, які зараз діють, щоб люди могли вберегти себе, а ті, хто порушують правила, щоб несли відповідальність. Такі рейди вже проводяться» - запевнила вона.

Раніше головний санлікар ігор Кузін заявив, що в Україні напередодні осіннього загострення коронавірусної пандемії планується значно посилити контроль за дотриманням масочного режиму в громадських місцях. До перевірок залучать правоохоронні органи, які проводитимуть показові рейди для пошуку порушників масочного режиму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: