У Києві в суботу можуть закрити три станції метро

Читать на русском
Футбол Шахтар-Дніпро1 у суботу, 11 вересня, можуть закрити три станції метро - Олімпійська, Палац спорту, Площа Льва Толстого.
Фото з відкритих джерел.

У суботу, 11 вересня, можуть закрити три станції метро через проведення футбольного матчу на НСК «Олімпійський».

«У зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу (початок гри о 19:30) між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Дніпро-1» (Дніпро) можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену», - інформує «Київський метрополітен».

Метро і мери Києва: хто скільки станцій побудувавЗа часів незалежності України в Києві побудували 21 станцію метро. Кому з мерів вдалося відкрити найбільше нових станцій?

Мова йде про станції «Олімпійська» перед початком матчу і після закінчення гри – станцій «Олімпійська», «Палац спорту» і «Площа Льва Толстого». Таких заходів вживають з міркувань безпеки – для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

Раніше стало відомо, що метро на Виноградар не встигнуть побудувати цього року.

Нагадаємо, за чинним договором, перша черга Сирецько-Печерської лінії метрополітену має бути відкрита 21 листопада 2021 року. У неї входять дві нові станції – Мостицька та Проспект Правди. У червні мер Віталій Кличко пообіцяв, що в 2021 році буде відкрита мінімум одна з них.

Пізніше у «Київметробуді» визнали, що будівництво метро на Виноградар ведеться із затримкою.

«Слово і діло» також пропонує пригадати, хто з київських мерів скільки станцій метро побудував.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: