Метро на Виноградар не встигнуть побудувати цього року

Читать на русском
Метро на Виноградар не встигнуть побудувати до листопада. Підрядник просить пернести запуск на 2023 рік. Мали відкрити у 2021 дві нові станції – Мостицька та Проспект Правди.
Слово і діло

Компанія «Київметробуд», генеральний підрядник будівництва метро на Виноградар, просить перенести термін закінчення першої черги будівництва. Про це сказано у матеріалах Господарського суду м. Києва.

Компанія звернулася з позовом до суду і просить підприємство Київський метрополітен змінити терміни будівництва з 26 листопада 2021 року на 12 травня 2023 року. Суд прийняв позов і відкрив справу.

Метро і мери Києва: хто скільки станцій побудувавЗа часів незалежності України в Києві побудували 21 станцію метро. Кому з мерів вдалося відкрити найбільше нових станцій?

Нагадаємо, за чинним договором, перша черга Сирецько-Печерської лінії метрополітену має бути відкрита 21 листопада 2021 року. У неї входять дві нові станції – Мостицька та Проспект Правди. У червні мер Віталій Кличко пообіцяв, що в 2021 році буде відкрита мінімум одна з них.

Пізніше у «Київметробуді» визнали, що будівництво метро на Виноградар ведеться із затримкою.

«Слово і діло» також пропонує пригадати, хто з київських мерів скільки станцій метро побудував.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: