Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У четвер, 9 вересня, народні депутати на засіданні ВР розглянуть законопроєкти про Національний банк України та Бюро економічної безпеки України.
Слово і діло

У четвер, 9 вересня, народні депутати на засіданні ВР розглянуть законопроєкти про Національний банк України №5850 та Бюро економічної безпеки України №3959.

Згідно з порядком денним парламентарі також опрацюють законопроєкти: №5850 щодо окремих питань діяльності Національного банку України, щодо розвитку виробництва біометану №5464, щодо державної підтримки сфери спорту №4577, про лікарські засоби №5547 та щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину (5454).

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Крім того вони розглянуть забезпечення поетапного впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи №5433 та підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми №5148. ,

Також нардепи заслухають звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної ради України з питань перевірки та оцінки стану акціонерного товариства УЗ.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, про що говорили на Погоджувальній раді лідери фракцій та груп.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: