ОБСЄ зафіксувала танки бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Спостерігачі з Організації з безпеки і співпраці в Європі помітили військову техніку бойовиків - танки, міномети і броньовані машини.
Фото з відкритих джерел.

Спостерігачі з організації з безпеки і співробітництва в Європі помітили військову техніку бойовиків на окупованих територіях Донбасу.

Як повідомляється у звіті СММ ОБСЄ за 8 вересня, ОБСЄ зафіксувала міномет, розміщений в порушення ліній відведення в непідконтрольному уряду районі Луганської області. Йдеться про міномет «Сани» 120-го калібру. Його помітив безпілотник ОБСЄ біля Сентянівки.

Свій серед чужих: російські окупанти привласнили собі український бойовий корабельОкупанти посилили десантні можливості Чорноморського флоту, що становить небезпеку для України.

Також за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння, бойовики розмістили 4 танки на полігоні в непідконтрольному уряду районі Донецької області. Імовірно це танки Т - 64 або Т-72. Їх помітив патруль на полігоні поблизу н.п. Тернове.

Крім того, бойовики розміщують на Донбасі броньовані машини. Три БМП помітив патруль ОБСЄ поблизу н. п. Довге в Луганській області.

Раніше ОБСЄ на Донбасі зафіксувала танки, гаубиці, реактивні системи залпового вогню та іншу військову техніку окупантів.

Крім того ми писали, що російські окупанти привласнили собі український бойовий корабель. Чим небезпечний такий перехід - читайте у авторській колонці на «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: