У парламенті хочуть заслухати голову МОЗ

Читать на русском
Нардепи хочуть на цьому тижні заслухати міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка щодо  ситуації з COVID-19 в Україні.
Віктор Ляшкоскрін з відео

Нардепи хочуть на цьому тижні заслухати міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка щодо ситуації з COVID-19 в Україні і зростання рівня захворюваності.

Таку пропозицію озвучив голова Верховної ради Дмитро Разумков на засіданні погоджувальної ради ВР у вівторок, 7 вересня.

Прищепити 5 млн осіб до осені не встигли: як змінювалася динаміка вакцинації з моменту призначення ЛяшкаЯк змінювалася динаміка вакцинації з моменту призначення Віктора Ляшка главою МОЗ – на інфографіці.

«Варто було б заслухати міністра охорони здоров'я, тому що ми бачимо негативну тенденцію (з коронавірусом - ред.). І треба розуміти і нам, чим ми можемо допомогти оперативно, і суспільству - в якій ситуації ми сьогодні знаходимося: чого очікувати, до чого готуватися. І щоб у нас потім не виникало якихось панічних настроїв в суспільстві», - сказав Разумков.

Нагадаємо, сьогодні почне роботу VI сесія Верховної ради дев'ятого скликання.

В Україні протягом місяця підскочив рівень захворюваності на коронавірус. На минулому тижні фіксували понад 2600 хворих за добу - такими були показники на початку літа. Сьогодні зафіксовано 2197 випадків, днем ​​раніше було 773.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: