На Львівщині у ДТП загинули 4 людини

Читать на русском
На Львівщині сталася ДТП у якій загинули чотири людини. Фура в'їхала в продуктовий магазин. На місці аварії працює поліція.
Фото - Нацполіція.

На Львівщині сталася ДТП у якій загинули чотири людини. На місці аварії працює поліція.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася у місті Рудки Львівської області. Водій сідлового тагяча «Рено» не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Травми також отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі. Особи усіх учасників ДТП встановлюються.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання її правової кваліфікації.

Нагадаємо, нардеп від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня став учасником аварії на Бориспільській трасі під Києвом. Ряд ЗМІ повідомили про те, що депутат був за кермом нетверезим. Однак через кілька днів новина про аварію з Трухіним зникла з десятків ЗМІ.

Поліція почала розслідування, але пізніше справу передали до ДБР.

Напередодні Трухін вперше прокоментував ситуацію з участю в аварії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: