На суді у справі МН-17 виступили родичі загиблих

Читать на русском
У нідерландському суді у справі про збитий над Донбасом рейсом МН17 влітку 2014 року почалися виступи родичів загиблих пасажирів авіалайнера.

У нідерландському суді у справі про збитий над Донбасом рейсом МН17 влітку 2014 року розпочалися виступи родичів загиблих пасажирів авіалайнера.

Про це повідомляє Укрінформ у понеділок, 6 вересня.

Сьогодні в суді виступили дев'ятеро родичів загиблих, завтра мають виступити ще вісім. В цілому слово в суді матимуть більше 90 родичів загиблих.

Першою в суді виступила голландка Ріа ван дер Стін, яка в катастрофі втратила батька і мачуху. Виступ вона розпочала російською, заявивши, що родичі загиблих знають, хто винен в трагедії.

{publication_card_135956}

Ван дер Стін процитувала Олександра Солженіцина: «Вони брешуть, ми знаємо, що вони брешуть, і вони знають, що ми знаємо, що вони брешуть».

Нагадаємо, Boeing-777 «Малайзійських авіаліній» рейсом Куала-Лумпур впав у Донецькій області 17 липня 2014 року. На борту було 298 осіб. Всі загинули.

Міжнародна спільна слідча група (JIT) у справі МН17 прийшла до висновку, що літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу «Бук», який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО збройних сил РФ, дислокованій у Курську.

На минулому тижні слідство звернулося до військових і жителів Курська за допомогою у зборі інформації про катастрофу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: