У Гаазі проходить останнє цього літа засідання у справі МН17

Читать на русском
У Нідерландах в четвер, 8 липня, відбудеться чергове судове засідання по суті у справі катастрофи МН17. Наступне засідання буде аж у вересні.
Фото - nos.nl

У Нідерландах в судовому комплексі «Схіпхол» у четвер, 8 липня, відбудеться чергове судове засідання по суті у справі про збитий літак рейсу MH17 над Донбасом у 2014 році.

Як повідомляє Укрінформ, засідання в Гаазі розпочалося о 13:30 за місцевим часом. Воно буде останнім цього літа. Наступне відбудеться у вересні, тоді в суді виступатимуть родичі загиблих.

Авіакатастрофа MH17 над Донбасом: як просувається розслідуванняРейс MH17 був збитий над Донецькою областю майже сім років тому. Як просувається розслідування – на інфографіці.

Сьогодні суд розгляне запити захисту одного з чотирьох обвинувачених Олега Пулатова, а також відповість на письмові заяви сторони обвинувачення і адвокатів родичів загиблих щодо компенсацій.

Нагадаємо, Окружний суд Гааги у березні 2020 року розпочав розгляд справи про катастрофу літака рейсу МН17.

Пасажирський Boeing-777 «Малайзійських авіаліній (рейс MH17 з Амстердама до Куала-Лумпур) був збитий над Донбасом 17 липня 2014 року. На борту лайнера перебували 283 пасажири і 15 членів екіпажу, всі загинули.

Міжнародна слідча група прийшла до висновку, що літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу «Бук», який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді протиповітряної оборони ЗС Росії, яка дислокується у Курську.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: