В Україну не впустили топменеджера одного з російських холдингів

Читать на русском
Прикордонники не впустили в Україну топменеджера російського холдингу, який у 2017 році незаконно відвідував окупований Крим.
DPSUkraine

Прикордонники не впустили в Україну топменеджера російського холдингу, який у 2017 році незаконно відвідував окупований Крим.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

Громадянина Росії прикордонники виявили в пункті пропуску «Жуляни», куди він прибув рейсом з Варшави. Однак потрапити в Україну йому не вдалося. Під час перевірки прикордонники встановили, що іноземець 1997 року народження влітку 2017 року незаконно відвідував територію ТОТ АР Крим.

«Сам іноземець виявився топ-менеджером одного з холдингів, який об'єднує бізнес, інвесторів та менеджерів, і планував потрапити в нашу країну з приватною метою, начебто, для зустрічі з друзями», – розповідають прикордонники.

Чорний список Мінкульту: кому та за що забороняють в’їзд в УкраїнуЗ 2015 року Мінкульт веде чорний список осіб, яким заборонили в'їзд в Україну. Кому та за що можуть заборонити в'їзд, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У результаті йому заборонили в'їзд в Україну на три роки та відправили зворотним рейсом до Варшави.

Згодом з'ясувалося, що йдеться про російського мільйонера Філіпа Фірстова, який розповів про свою депортацію в Instagram.

Нагадаємо, Україна заборонила в’їзд терміном на три роки трьом громадянам Росії та двом громадянам Польщі через зйомки фільму в окупованому Росією Криму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: