Оператору російського каналу заборонили в'їзд в Україну на три роки

Читать на русском
Оператора телеканалу Russia today, громадянина Росії, не пустили в Україну і заборонили в'їзд до нашої країни на три роки через незаконне відвідування Криму.

Оператора телеканалу «Russia today», громадянина Росії, не пустили в Україну і заборонили в'їзд до нашої країни на три роки через незаконне відвідування Криму.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Повідомляється, що чоловік, 1971 року народження, на автомобілі хотів перетнути кордон через пропускний пункт «Кучурган» в Одеській області.

«Чоловік заявляв, що планує транзитом проїхати з Молдови в Росію. Однак під час паспортного контролю щодо росіянина спрацювала база даних. Як з'ясувалося, у прикордонників щодо нього вже була попередня інформація про незаконні відвідини ним окупованого його країною Криму», – йдеться в повідомленні.

Також прикордонники встановили, що в період окупації півострова оператор прилетів туди з Росії, щоб провести відеозйомку для телеканалу «Russia today».

«Через порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї прикордонники відмовили іноземцю в перетині кордону і на 3 роки заборонили в'їзд в Україну», – додали в українській Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що чиновника з Угорщини не пустили до України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: