Дубілет просить МВС прибрати інформацію про його розшук – ОАСК

Читать на русском
Рішенням ОАСК для участі у справі залучать Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) в якості третьої особи
Олександр ДубілетВідкрите джерело

Ексголова правління ПриватБанку Олександр Дубілет звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з проханням прибрати інформацію про його розшук з сайту відомства.

Про це повідомили в пресслужбі Окружного адміністративного суду Києва.

«Позивач просить суд визнати протиправними дії МВС в особі Департаменту інформатизації Про внесення відомостей про його розшук Національним антикорупційним бюро України до персонально-довідкового обліку Єдиної інформаційної системи Міністерства. Водночас Олександр Дубілет просить зобов'язати відповідача видалити інформацію про нього, розміщену на офіційному сайті Міністерства у вкладці «Пошукові обліки МВС», розділі «Особи, які ховаються від органів влади» - сказали в пресслужбі суду.

Рішенням ОАСК для участі у справі залучать Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача. Суд вже відкрив провадження у цій адміністративній справі, розглядати його будуть у спрощеному порядку.

Нагадаємо, раніше Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення, яким суд визнав зловживання процесуальними правами адвокатом колишнього голови правління Приватбанку Олександра Дубілета щодо подачі декількох однакових позовів по оголошенню клієнта в розшук.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: