Окупанти Криму заявили про «сміттєвий колапс»

Читать на русском
У зв'язку з цією ситуацією, був звільнений керівник підприємства Кримекоресурси, яке займається прибиранням комунальних відходів.

У анексованому Криму спостерігається катастрофічна ситуація з прибиранням вулиць і вивезенням сміття.

Про це заявив «голова» Криму Сергій Аксьонов, пишуть місцеві ЗМІ.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

У зв'язку з цією ситуацією, був звільнений керівник підприємства Кримекоресурси, яке займається прибиранням комунальних відходів.

«На жаль, наразі ситуація з прибиранням - катастрофічна для більшості міст. Це стосується і своєчасного звільнення від сміття контейнерних майданчиків, їхнього раціонального розташування і багатьох інших важливих питань», - сказав Аксьонов.

Він зазначив, що в багатьох містах і селищах контейнерні майданчики переповнені. Також вулиці завалені сухими гілками і будівельним сміттям. Місцева влада не вживає заходів для прибирання і своєчасного вивезення сміття, зазначив Аксьонов.

Раніше в ООН закликали Росію припинити незаконну практику насильницьких зникнень людей в окупованому Криму, а також показати прогрес у встановленні зниклих громадян на сході України з 2014 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: