Зведення ООС: російські бойовики поранили двох військових

Читать на русском
На Донбасі у неділю, 29 серпня, російські бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

На Донбасі у неділю, 29 серпня, російські бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зокрема, поблизу Широкиного збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру. Вогонь відкривали також біля Золотого-4. Там противник використав ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю. Поблизу населеного пункту Причепилівка російські найманці вели вогонь з підствольних гранатометів.

Крім цього, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

В результаті обстрілів російсько-окупаційних військ 2 військовослужбовці Об’єднаних сил дістали поранення.

«Воїнів транспортували до лікувальних закладів. Стан здоров'я одного пораненого українського захисника оцінюється медиками як тяжкий, іншого – задовільний», – зазначають у штабі.

Нагадаємо, за останню добу, 28 серпня, на Донбасі різко погіршилася ситуація – бойовики обстріляли об'єкти цивільної інфраструктури та житлові райони Луганської та Донецької області. В результаті постраждало 10 українських воїнів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: