Зеленський розповів, що вважає своїми головними досягненнями

Читать на русском
Зеленський вважає, що він дуже багато зробив для посилення країни на міжнародному полі, а також для розвитку інфраструктури та посилення армії
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський вважає, що у нього поки що є три основні досягнення за той час, поки він перебуває на посаді президента - це суб'єктність країни, інфраструктура і Збройні Сили країни.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу».

«Я роблю все, щоб нас поважали за кордоном, не тільки всередині нашої країни, щоб рахувалися з нашою думкою, щоб ми були суб'єктом, щоб ми були разом, щоб за нас не вирішували питань... Суб'єктність України - раз, і Кримська платформа, і така кількість країн, яка приїхала. Друга історія - це інфраструктура. Я вважаю, що ганьба, якщо у тебе немає інфраструктури в країні. Третє - у нас одна з найпотужніших на сьогодні армій в Європі» - розповів Зеленський.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розповідало про те, які теми президент Зеленський торкнувся у своїй промові на День Незалежності. А також про те, як відреагували російські ЗМІ на промову Зеленського та святкування головного державного свята України в цілому.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: