Війна на Донбасі: нові обстріли, є загиблі

Читать на русском
Протягом минулої доби, 23 серпня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню,  загинув військовий.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 23 серпня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, загинув військовий.

Як інформує штаб ООС, поблизу Водяного, що біля Донецька, ворог обстрілював українські позиції з мінометів 120-го калібру.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Неподалік Мар’їнки противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Широкиного збройні формування Російської Федерації за допомогою БПЛА типу «квадрокоптер» здійснювали дистанційне мінування території.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Станом на 7 годину ранку 24 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські воїни контролюють ситуацію на Донбасі.

Нагадаємо, у Верховній раді зареєстрували законопроєкт «Про державну політику перехідного режиму». Документ потрібен, щоб уніфікувати підходи до тимчасово окупованих територій, реінтегрувати їхніх жителів і сприяти подоланню наслідків російської агресії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: