На Донбасі окупанти мінують територію безпілотником

Читать на русском
У понеділок, 23 серпня, на Донбасі було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

У понеділок, 23 серпня, на Донбасі було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, поблизу Водяного, що біля Донецька, окупанти обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру. Біля Широкиного бойовики за допомогою БПЛА типу «квадрокоптер» здійснили дистанційне мінування території. На Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

«Серед українських військових бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає. На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, Хорватія готова поділитися досвідом з Україною у питаннях деокупації і розмінування. До цього вони залучать спеціалізовані фірми.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: