На День Незалежності України на Донбасі окупанти запускали безпілотник

Читать на русском
Протягом поточної доби, 24 серпня, окупанти на Донбасі лише раз порушили режим припинення вогню.
Міноборони

Протягом поточної доби, 24 серпня, окупанти на Донбасі лише раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зазначають, що Луганщині та Донеччині було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

«Про факт порушення з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ через встановлений координаційних механізм», – додають в повідомленні.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Зазначають, що операції Об’єднаних сил залучено й інші складові сил оборони, які виконують завдання за призначенням. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували 2 гектари території та передали на знищення 35 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 23 серпня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, загинув військовий.

Зазначимо, у Верховній раді зареєстрували законопроєкт «Про державну політику перехідного режиму». Документ потрібен, щоб уніфікувати підходи до тимчасово окупованих територій, реінтегрувати їхніх жителів і сприяти подоланню наслідків російської агресії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: