Міністр закордонних справ Франції прибув з візитом до України

Читать на русском
У вівторок, 24 серпня, міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан прибув до України на запрошення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.
Reuters

У вівторок, 24 серпня, міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан прибув до України на запрошення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Про це йдеться на сайті МЗС України.

На День незалежності до України з візитом прибув міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан. У повідомленні зазначають, що він прибув на запрошення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Міністри зустрінуться та проведуть переговори, після чого дадуть пресконференцію.

Насичений серпень: хто зі світових лідерів відвідає Україну і чого чекати від цих візитівВ Україну в серпні приїде Ангела Меркель. Також кілька світових лідерів підтвердили участь у Кримській платформі.

«Міністри проведуть переговори, ключовими темами яких стануть розвиток політичного діалогу України та Франції, підтримка європейської та євроатлантичної інтеграції нашої держави, зміцнення взаємодії в рамках міжнародних організацій», – повідомляють в МЗС України.

Нагадаємо, у вівторок, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. Під час урочистостей у своїй промові президент Володимир Зеленський згадав історичні події, видатних українців та пожартував про експрезидента Януковича.

«Слово і діло» також пропонує подивитися, як змінювалася риторика Зеленського щодо святкування Дня Незалежності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: