Через окупацію Криму Україна втратила близько 100 млрд дол. – Шмигаль

Читать на русском
Україна зазнала величезних втрат від окупації Криму, за оцінками експертів мова йде про близько 100 млрд доларів.
Фото скрін.

Прем'єр-міністр Украиїни Денис Шмигаль під час відкриття саміту Кримська платформа розповів, що Україна зазнала величезних втрат від окупації Криму, за оцінками експертів мова йде про близько 100 млрд доларів.

«Одна з глобальних проблем - Крим знаходиться на межі екологічної катастрофи. Домівка мільйонів українців перетворюється на військову базу та режимний об'єкт. Крим є українським і ми ніколи не визнаємо Крим втраченою територією», - наголосив він.

Анексія Криму: яких економічних збитків зазнала УкраїнаЕксперти оцінили загальні втрати України від окупації Криму в 135 млрд доларів. Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський також заявив, що сьогодні починається «звортній відлік часу звільнення Криму».

Сьогодні в Києві розпочала роботу Кримська платформа. Це саміт глав держав, урядів, парламентів і керівництва міжнародних організацій. Свою участь підтвердили 46 учасників.

Раніше оцінку анексії Криму представила організація Центр економічних стратегій, яка цифра вийшла – на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: