СБУ провела масштабні навчання біля лінії розмежування

Читать на русском
СБУ завершила силову фазу навчань з протидії диверсійним і терористичним загрозам на території Донецької та Луганської областей.
Фото DW

СБУ завершила силову фазу навчань з протидії диверсійним і терористичним загрозам на території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляють на сайті Служби безпеки України.

Навчання відбувались у п’яти містах району операції Об’єднаних сил – Сєвєродонецьку, Лисичанську, Маріуполі, Слов’янську та Краматорську.

Тренування триватимуть до початку вересня.

«Лише за перший тиждень заходів вдалося не тільки відпрацювати потенційні контр-диверсійні операції з умовними зловмисниками, а й перевірити понад 5 тис. осіб і майже 2,5 тис. автомобілів», – йдеться в повідомленні.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Зазначають, що головною метою тренувань стало підвищення рівня взаємодії при можливій диверсійній та терористичній загрозах. Під час тренувань було відпрацьовано затримання умовних злочинців, які намагались в’їхати до міста через блокпост, перехоплення злочинців, які тікали з міста, ліквідацію вибухового пристрою на місці виявлення тощо.

Нагадаємо, українські військові закінчили курси у Сачхерській школі гірничої підготовки імені полковника Бесіка Кутателадзе. Літній проміжний курс тривав чотири тижні. У ньому взяли участь 17 грузинських, українських та чеських військовослужбовців. У базовому курсі брали участь 37 курсантів Національної академії оборони Грузії імені Давида Агмашенебелі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: