Україна виконала всі умови для отримання другого траншу від Євросоюзу – Шмигаль

Читать на русском
Віцепрезидент Єврокомісії Домбровскіс заявив, що ЄС мобілізував для підтримки України безпрецедентні ресурси
Шмигаль і Домбровскісkmu.gov.ua

Україна виконала всі умови, які потрібні для отримання від Європейського Союзу другого траншу фінансової допомоги для України.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ході зустрічі з виконавчим віцепрезидентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом, повідомляє урядовий портал.

«Звичайно, для нас важливим кроком з підтримки стане виділення другого траншу макрофінансової допомоги до завершення поточної програми у вересні цього року. Україна виконала умови для його отримання» - сказав прем'єр.

Зі свого боку Домбровскіс заявив, що ЄС мобілізував для підтримки України безпрецедентні ресурси. Доказом цього може служити надання першого траншу у 2020 році.

Нагадаємо, міністр фінансів України Сергій Марченко раніше заявляв, що у вересні 2021 року Україна продовжить переговори з Європейським союзом щодо другого траншу макрофінансової допомоги.

До цього, 8 липня, виконавчий віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс озвучив головну умову для отримання Україною другого траншу макрофінансової допомоги.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: