На Донбасі від вогнепального поранення загинув військовий

Читать на русском
Від початку цієї доби, 22 серпня, було зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.
MinistryofDefence.UA

Від початку цієї доби, 22 серпня, було зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції Об'єднаних сил.

Зокрема, поблизу Луганського окупанти обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Неподалік Мар’їнки бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

Крім того, в Луганській області був зафіксований проліт ворожого безпілотника типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

В результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

«До операції Об’єднаних сил залучено й інші складові сил оборони, які виконують завдання за призначенням. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували 1 гектар території та передали на знищення 106 вибухонебезпечних предметів», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що загроза повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну не зникла і Збройні Сили України мають бути до неї готові, зокрема і до ведення наступальних дій для звільнення окупованих територій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: