Головнокомандувач ЗСУ заявив, що армія має готуватися до наступальних дій

Читать на русском
Збройні сили України мають готуватися до ведення наступальних дій зі звільнення окупованих територій України.
mil.gov.ua

Збройні сили України мають готуватися до ведення наступальних дій зі звільнення окупованих територій України.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив про це на форумі «Україна 30. Захисники».

Він повідомив, що загроза повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну не зникла і Збройні Сили України мають бути до неї готові, зокрема і до ведення наступальних дій для звільнення окупованих територій.

«Дуже хотілося, щоб ЗСУ від держави отримали те, що їм необхідне - відповідне озброєння, відповідну військову техніку. ЗСУ мають розвиватися, удосконалювати свою тактику, переоцінювати форми і способи застосування навіть в таких умовах, які зараз є, з метою мінімізації втрат, і головне – підготовки до ведення наступальних дій для звільнення окупованих територій», – заявив Залужний.

Перехідний період в ОРДЛО та Криму: головні моменти із законопроєкту КабмінуЯк будуть визначати дату закінчення окупації територій, хто матиме право на участь у місцевих виборах на Донбасі і в Криму та інші подробиці законопроєкту – на інфографіці.

Він також наголосив, що Україна повинна бути готовою до повномасштабного вторгнення країни агресора.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі бойовики розміщують військову техніку, порушуючи домовленості про відведення озброєння. Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 7 танків і 3 міномети, які були розміщені в порушення ліній відведення на полігоні в непідконтрольних урядові районі Донецької області.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: