Спостерігачі ОБСЄ помітили танки та міномети на окупованому Донбасі

Читать на русском
Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 7 танків і 3 міномети, які були розміщені в порушення ліній відведення на полігоні в непідконтрольних урядові районі Донецької області.

На окупованому Донбасі бойовики розміщують військову техніку, порушуючи домовленості про відведення озброєння.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі помітила танки і міномети в Донецькій і Луганській областях, йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 21 серпня.

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 7 танків і 3 міномети, які були розміщені в порушення ліній відведення на полігоні в непідконтрольних урядові районі Донецької області.

Свято тих, що відірвалися. Колонка Леоніда ШвецяДо свого 30-ліття Україна прийшла з війною, якій краю не видно, відірваними Кримом і шматком Донбасу, з Кварталом 95 у владі, національно-культурною інтелігенцією в опозиції, яку очолює лідер електорального антирейтингу.

«У зоні, де згідно з пунктом 5 Меморандуму від 19 вересня 2014 року розміщення важкого озброєння і військової техніки заборонено», - уточнили в ОБСЄ.

Йдеться про танки Т-72 і мінометів «Сани» 120-го калібру. Їх розмістили окупанти на полігоні поблизу н. п. Бойківського (колишнє Тельманове).

Також безпілотники ОБСЄ помітили озброєння, розміщене за лініями відводу, але поза виділених місць зберігання озброєння.

На полігоні бойовиків в Бойківському спостерігачі помітили 5 мінометів «Сани».

Ще один танк Т-72 бойовики розмістили в Юр'ївці в Луганській області.

Раніше місія ОБСЄ за добу зафіксувала 67 порушень режиму тиші на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: