Меркель і Путін сьогодні обговорять ситуацію на Донбасі

Читать на русском
У п'ятницю, 20 серпня, канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Москву і зустрінеться з президентом Росії.
Reuters

У п'ятницю, 20 серпня, канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Москву і зустрінеться з президентом Росії.

Як раніше повідомили в офісі канцлера, Меркель і Путін обговорять двосторонні відносини, пандемію коронавируса і міжнародні питання, зокрема, ситуацію в Східній Україні.

Насичений серпень: хто зі світових лідерів відвідає Україну і чого чекати від цих візитівВ Україну в серпні приїде Ангела Меркель. Також кілька світових лідерів підтвердили участь у Кримській платформі.

Нагадаємо, 22 серпня Ангела Меркель прибуде до Києва. Раніше в Офісі президента України повідомили, що Володимир Зеленський на зустрічі з Меркель має намір обговорити питання виконання зобов'язань, які Берлін узяв на себе в рамках угоди з США по Північному потоку-2.

Як відомо, це буде останній офіційний візит Меркель. У Німеччині партія Християнсько-демократичний союз, представницею якої є й канцлерка країни Ангела Меркель, остаточно обрала нового лідера. Політсилу очолив прем'єр-міністр німецької федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Армін Лашет. У вересні в Німеччині відбудуться парламентські вибори і зазвичай голова партії-переможниці стає канцлером.

Також «Слово і діло» розібралося, хто зі світових лідерів відвідає Україну в цьому місяці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: