З'ясувалося, які теми обговорить Меркель під час зустрічі з Путіним

Читать на русском
У п'ятницю, 20 серпня, канцлер Німеччини Ангела Меркель проведе зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним в Москві.

У п'ятницю, 20 серпня, канцлер Німеччини Ангела Меркель проведе зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним в Москві.

У заяві прессекретаря Кабміну Німеччини Штеффена Зайберта на брифінгу в Берліні зазначено, що серед головних тем переговорів - Україна та Афганістан.

Також лідери двох держав можуть обговорити ситуацію в Білорусі.

Насичений серпень: хто зі світових лідерів відвідає Україну і чого чекати від цих візитівВ Україну в серпні приїде Ангела Меркель. Також кілька світових лідерів підтвердили участь у Кримській платформі.

«Йтиметься точно про великі міжнародні теми: про конфлікт на сході України, для вирішення якого Росія може зробити більше, ніж робить, про Білорусь», - сказав Зайберт, додавши, що Афганістан теж буде на порядку денному.

Раніше Меркель прокоментувала падіння Афганістану перед талібами.

Нагадаємо, 22 серпня Ангела Меркель прибуде до Києва.

В Офісі президента України повідомили, що Володимир Зеленський на зустрічі з Меркель має намір обговорити питання виконання зобов'язань, які Берлін узяв на себе в рамках угоди зі США по Північному потоку-2.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: