У Малі потрапила в засідку група місцевих військових, багато вбитих і поранених

Читать на русском
Прес-служба армії заявила, що атака почалася з підриву замінованого автомобіля, після чого по військовому конвою відкрили вогонь
Ілюстративне фотоAFP 2021

В африканській країні Малі невідомі атакували місцевих військовослужбовців із засідки. В результаті серед військових армії країни є вбиті та поранені, про втрати противника не повідомляється.

Про це повідомляє видання Barrons.

Пресслужба армії заявила, що атака почалася з підриву замінованого автомобіля, після чого по військовому конвою відкрили вогонь. Загинуло щонайменше 15 малійських військових, ще 34 отримали поранення, 10 з них - серйозні. Місцеві чиновники звинувачують в атаці джихадистів, які вже майже 10 років діють в Малі. Доказом цього припущення може бути факт, що засідка трапилася неподалік від центру ісламістського повстання, яке вирує в країні з 2012 року.

Нагадаємо, раніше в Малі автомобіль миротворців ООН підірвався на міні біля селища Діалло в регіоні Мопті. За попередніми даними, поранення отримали 7 осіб.

26 червня в Малі стався черговий терористичний акт, спрямований проти миротворчих сил. В результаті підриву смертника близько групи німецьких військовослужбовців 12 осіб отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: