У Малі замінований автомобіль в'їхав в колону французьких військових

Читать на русском
Французькі військові зазнали нападу в Малі з використанням замінованого автомобіля. В результаті вибуху поранення отримали багато солдатів.
twitter.com/Aksam

Французькі військові зазнали нападу в Малі з використанням замінованого автомобіля. В результаті вибуху поранення отримали багато солдатів.

Про це повідомила турецька газета Akşam.

Зазначають, що французькі військові діяли в рамках антитерористичної операції «Бархан» і в цей момент в них врізався замінований автомобіль. В результаті підриву машини поранено дуже багато військовослужбовців. Їх кількість не уточнюється.

За даними видання, на місце події направлено велику кількість вертольотів для евакуації поранених.

Нагадаємо, у Східному Єрусалимі автомобіль протаранив натовп. Теракт стався біля Дамаських воріт у районі Шейх-Джарра. Травми отримали декілька людей. Теракт стався за декілька годин до початку масових заходів з нагоди юдейського свята Шавуот. Водія, який скоїв наїзд, правоохоронці «знешкодили».

Додамо, щонайменше шестеро людей загинули й 15 отримали поранення під час вибуху у південно-західному пакистанському місті Чаман. Зазначається, що вибух трапився, коли дорогою рухався автомобіль із місцевим політиком, який залишився неушкодженим.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: