У Малі смертник атакував німецьких військових, є поранені

Читать на русском
Убитих серед німецьких солдатів немає, але 12 людей поранені, троє з них досить важко. Це перша атака терористів проти німецьких миротворців
Ілюстративне фотоGetty Images

У Малі стався черговий терористичний акт, спрямований проти миротворчих сил. В результаті підриву смертника близько групи німецьких військовослужбовців 12 осіб отримали поранення.

Про це повідомило німецьке видання Sueddeutsche Zeitung.

Інцидент стався в 180 кілометрах на північний схід від міста Гао. Смертник підірвав начинений вибухівкою автомобіль біля табору розвідувальної групи Бундесверу зі складу миротворчого контингенту сил ООН. Вибух стався безпосередньо перед автомобілями миротворців.

Убитих серед німецьких солдатів немає, але 12 людей поранені, троє з них досить важко. Їх планують вивезти до Німеччини евакуаційним рейсом.

Це перша атака такого роду на військових ФРН. Раніше від атак смертників страждали переважно військовослужбовці місцевих збройних сил і французький контингент. Так, 21 червня французькі військові зазнали нападу в Малі з використанням замінованого автомобіля. В результаті вибуху поранення отримала велика кількість військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: