Суд відсторонив Власенка від посади в.о. голови ДПЗКУ

Читать на русском
Печерський районний суд Києва усунув Андрія Власенка з посади виконуючого обов'язки голови ДПЗКУ.

Печерський районний суд Києва усунув Андрія Власенка, затриманого поліцією минулої п'ятниці при спробі втекти з України, з посади заступника голови ДПЗКУ і виконувача обов'язків голови ДПЗКУ.

Відповідне рішення схвалив у вівторок, 17 серпня, суддя Сергій Вовк.

Рішення про відсторонення з посади Власенко було схвалене на прохання прокурорів, з метою унеможливити перешкоджання розслідуванню.

Вчора Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід керівникові Андрію Власенку - його відправили під цілодобовий домашній арешт із зобов'язаннями.

Керівника ДПЗКУ Власенка затримали при спробі втечі: що відомоЗатримано керівника ДПЗКУ Власенко. У чому його підозрюють, а також всі деталі ситуації в ДПЗКУ – в матеріалі Слово і діло.

Раніше «Слово і діло» публікувало повний текст постанови суду з приводу експорту зерна керівництвом ДПЗКУ на фірми-прокладки за заниженими цінами.

Також ми повідомляли про те, що керівників корпорації звинувачують в шахрайстві з ПДВ, а за рахунок елеваторів збиткова компанія купує іномарки замість комбайнів.

«Слово і діло» розписала всю фабулу цієї справи і перерахувало претензії, які ще є до Власенка.

Також наші аналітики вивчили, які фінансові показники були у ДПЗКУ щорічно з моменту створення корпорації. З'ясувалося, що майже весь цей час вона працювала в збиток.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: