Суд обрав запобіжний захід керівникові ДПЗКУ Андрію Власенку

Читать на русском
Керівнику Державної продовольчо-зернової корпорації України Андрію Власенку суд сьогодні обрав запобіжний заходу.

Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід керівникові «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Андрію Власенку. За даними поліції, він налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого сягають понад 57 млн ​​доларів.

Про це повідомив «Слово і діло» речник Печерського райсуду Віталій Чергавий.

Суд призначив Андрію Власенку цілодобовий домашній арешт із зобов'язаннями.

Керівника ДПЗКУ Власенка затримали при спробі втечі: що відомоЗатримано керівника ДПЗКУ Власенко. У чому його підозрюють, а також всі деталі ситуації в ДПЗКУ – в матеріалі Слово і діло.

Нагадаємо, в п'ятницю, 13 серпня, працівники Нацполіції затримали керівника «Державної продовольчо-зернової корпорації України» Андрія Власенка і його спільника при спробі втечі з України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ.

За даними поліції, він налагодив злочинну схему розтрати майна корпорації, збитки від реалізації якого досягають більш ніж 57 млн ​​доларів.

Раніше «Слово і діло» публікувало повний текст постанови суду з приводу експорту зерна керівництвом ДПЗКУ на фірми-прокладки за заниженими цінами.

Також ми повідомляли про те, що керівників корпорації звинувачують в шахрайстві з ПДВ, а за рахунок елеваторів збиткова компанія купує іномарки замість комбайнів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: